SANO och ottoman 2.5

ÅTERHÄMTNINGSFÅTÖLJ

Sano är en liten massagefåtölj som tillsammans med nya fotpallen Ottoman 2.5 är en smidig lösning för det mindre företaget.

liten massagefåtölj sano

Massagehjulen ger en följsam och mjuk massage. Den praktiska klädseln i konstskinn ger en slitstark yta som är enkel att rengöra. Sano har en enkel och användarvänlig kontroll och den nätta designen gör att fåtöljen passar in i alla miljöer. Man kan enkelt koppla in sin telefon eller mp3-spelare för att spela sin egen musik i de inbyggda högtalarna i stolens rygg.

Liten massagefåtölj för det lilla företaget

Tack vare att Sano är så liten massagefåtölj till storleken i jämförelse med andra massagefåtöljer på marknaden passar den utmärkt på små ytor. Det är även enkelt att flytta tack vare dess relativt låga vikt. Sano är därmed en liten massagefåtölj som är perfekt för organisationer med upp till 20 anställda.

Fyra olika massagetekniker

Trots sin nätta storlek har Sano en kraftfull massage som är likvärdig en större massagefåtölj. Den använder sig av fyra olika massagetekniker:

  • Kneading – Efterliknar tummar som mjukt cirkulerar på båda sidor av ryggraden
  • Tapping – Känns som två händer bearbetar ryggen med lätta slag
  • Kneading & tapping – Stryker och pressar musklerna kring ryggraden
  • Rolling – Känns som en massörs varsamma händer som mjukt drar längs ryggraden

VICTUS HYRESKONCEPT

Att vara en Victus Effect partner skall vara bekymmerslöst och problemfritt!

Detta ingår vid tecknande av ordinarie hyresavtal.

  • FRI LEVERANS
  • FRITT ANTAL UTBILDNINGAR
  • FRI SUPPORT
  • FRI SERVICE INOM 24 ARBETSTIMMAR
  • AVDRAGSGILLT
  • SKATTEFRI FÖRMÅN FÖR ANSTÄLLDA

5 + 0 = ?

Fördelar med en liten massagefåtölj

ÅTERHÄMTNING FRÅN STRESS

En 15 minuters powernap i återhämtningsfåtölj hjälper till att motverka stresshormoners skadliga verkan i kroppen. Långvarig stress bidrar till både psykisk och fysisk ohälsa, vilket i värsta fall leder till sjukdom och därmed långtidssjukskrivningar. Regelbunden användning av återhämtningsfåtölj minskar risken för stressrelaterad ohälsa.

Bättre blodcirkulation

Massage ger en ökad blodgenomströmning i muskler och forslar bort slaggprodukter som mjölksyra och andra rester som kroppen inte har någon glädje av.
Massagegreppen i återhämtningsfåtöljen ger också en mekanisk verkan på musklerna via tryck och drag. På så sätt får muskler och leder ny näring och blir smidigare.

Lugnare nervsystem

Massage har en lugnande effekt på nervsystemet genom att öka kroppens produktion av oxytocin. Detta är kroppens eget lugn-och-ro hormon. Du får en allmänt ökad känsla av välbefinnande och avkoppling. Även andningen blir lugnare och syresättningen till hjärnan ökar.

Starkare imunförsvar

Regelbunden massage har även visat sig effektivt för att stärka kroppens immunförsvar. Detta sker på två sätt; kroppens produktion av lymfocyter (vita blodkroppar) ökar, samtidigt som kortisolhalten sjunker. Det här hjälper mot både inflammatoriska tillstånd och infektioner.

Ständig tillgänglighet

Återhämtningsfåtöljen finns ju tillgänglig 24/7, hela året om, vilket spar tid. Personalen kan gå på massage när det passar i tid och det verkligen behövs, istället för att vara beroende av en massörs schemalagda tider. Detta blir mer tids- och kostnadseffektivt.

Ökad produktivitet

Om du är mentalt återhämtad, så ökar din koncentrationsförmåga. Det gör att du blir blir mer effektiv och kreativ, både på jobbet och hemma. Summan blir ökad lönsamhet för verksamheten och bättre hälsa för individen!