regionchef victuseffect Anna Nilsdotter

Välkommen till Victus Anna Nilsdotter

Vi välkomnar Anna Nilsdotter som ny regionchef på Victus Effect – så här beskriver Anna sig själv.

Jag är en kreativ person som gillar mötet med människor och att skapa positiv energi tillsammans med andra och är mycket intresserad av personlig utveckling. Jag har en Kandidatexamen, hälsopedagogprogrammet med inriktning idrott, från GIH – Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Även utbildad ICF-certifierad coach och kommunikolog – kommunikation i förändringsprocesser. Jag älskar höga berg och utförsåkning, helst i Riksgränsen eller i Chamonix och gillar alla typer av bollsporter. På fritiden målar jag tavlor och ställer ut på Gallerier i Stockholm.

Vad har du gjort tidigare?

Jag arbetade som inspelningsledare och ljudtekniker för TV4 under många år, för att sedan ändra inriktning till rehabiliteringskonsult och coach för arbetssökande med psykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har även föreläst inom ämnet ”service kundvård och bemötande”, varit centerchef och hälsorådgivare inom Itrimkedjan och skrivit hälsoartiklar i olika tidningar.

 Vad kommer du tillföra till Victus?

Förhoppningsvis sprida friskvård, hälsopromotion och återhämtning till en högre nivå genom kunskap och erfarenhet, och bidra till att människor på arbetsplatsen mår bättre och känner sig mindre stressade, samt sprida glädje och humor!

Dina 3 bästa tips för en mer ” frisk och hälsosam personal”

1. Hantera stress på flera olika sätt – friskvård genom träning och återhämtning på olika sätt, som exempelvis massagestolar, mindfulness, NLP, yoga med flera.

2. Ledarna/cheferna behöver vara bra förebilder själva, genom att måna om sin egen hälsa.

3. En god kommunikation på rätt sätt mellan kollegor och chefer.

 

Vid eventuella frågor eller funderingarna kan ni kontakta mig på anna@victuseffect.se 

Läs mer på Victus Effect