placering

Hur ska massagefåtöljen stå?

En massagefåtölj kan placeras på så många olika sätt, beroende på förutsättningarna och på personalen som ska använda den. Ibland vill man hellre ha den i ett avskilt rum där man kan sitta helt i fred. Och på andra ställen blir det bättre om den får vara i ett gemensamt utrymme så man kan prata om man vill. Vissa vill ha en bokningslista och andra vill att den ska användas mer spontant. Jag kan inte heller säga vad som är bäst, det beror ju på varje situation. Ibland får man prova sig fram och flytta den några gånger innan det blir rätt.

placering2

Så här fint blev det på Ulriksdalsskolan, som en mix av enskilt och socialt rum. Massagefåtöljen står lite för sig själv, vänd mot fönster och en stor härlig växt. Men den står i personalrummet, rakt fram så man ser den och kan prata med kollegor om man vill det.

Blev riktigt bra tycker jag! Men det är också ett stort, fint rum med en härlig utsikt och väl möblerat. Alla personalrum ser ju inte ut så här såklart 🙂 (förlåt för mörka/lite suddiga bilder)

Vill ni prova om ni får plats med en fåtölj eller få tips på bra placering av en som ni redan har? Kontakta oss gärna så försöker vi hjälpa till!

Med vänlig hälsning Anna