Föreläsning

Vi skräddarsyr er föreläsning beroende på vad just ert företag vill ha mer information och kunskap om. Vi håller både själva i vissa föreläsningar samt tar in externa föreläsare på ämnen vi inte själva är experter på. Förutom dessa föreläsningarna som hålls ute hos kund bjuder vi med jämna mellanrum in till lite större föreläsningar som är öppna för alla våra kunder, se aktuella föreläsningar här.

Några populära ämnen på föreläsning är:

 • Motivation till Motion

  Föreläsningen ger insikt i vad som motiverar oss till träning och hjälper dig hitta en livsstil som kan ge ett friskare liv. I föreläsningen kommer du att få veta mer om effekter av träning och hur du hittar motivationen till att komma igång och sedan fortsätta vara aktiv livet ut.

 • Starka team på jobbet

  Sprids det skitsnack på jobbet? Pratar vi om varandra istället för med varandra och smittar vi varandra med negativt prat? I den här föreläsningen lyfts ämnet på både ett humoristiskt och allvarsamt sätt, som leder till att många känner igen sig och får lite tankeställare.

 • Från Mindless till Mindful

  I den här föreläsningen tar vi upp vad mindfulness kan innebära i din vardag och det ingår även en del praktiska övningar att jobba vidare med på egen hand. Att gå från mindless till mindful kan innebära stora förändringar i ditt liv.

 • Beteendeförändring

  Hur går beteendeförändringar till och vad kan vi göra för att öka våra chanser att lyckas? Vi går igenom planering och genomförande av livsstilsförändringar och du får konkreta tips och verktyg att jobba vidare med. Motivationen att komma igång och sannolikheten att klara av förändringen ökar.

 • Stresshantering

  Vad orsakar stress, vad händer med oss när vi upplever det och vad kan vi göra åt det? I den här föreläsningen får du både kunskap om stressreaktionen men också verktyg att jobba vidare med för att hantera din egen stress.

 • Grundläggande Ergonomi

  Vi pratar om hur vi kan förebygga belastningsskador i arbetet. Det finns utrymme för praktiska exempel och diskussioner. Det kan också komma lite tips på enkla träningsövningar som stärker upp axlar och bålen för att klara de påfrestningar som ändå kan uppstå.

Offertförfrågan Föreläsning